Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri)

Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri) Tanımı İçin Malzemeler

  • ️1 kg tavuk göğsü
  • ️4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ️2 yemek kaşığı yoğurt
  • ️3 diş sarımsak
  • ️2 yemek kaşığı domates salçası
  • ️Tuz
  • ️Karabiber
  • ️Kimyon
  • ️Kırmızı toz biber
  • ️Nane
  • ️Kekik
  • ️Pul biber

Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklar fileto formunda kesilir.
  2. Diğer gereçler karıştırılarak sos hazırlanır.
  3. Tavuklar üzerine eklenip karıştırılır ve 30 dk buzdolabında dinlendirilir.
  4. Streç sinema ortasına alınır ve hava almayacak halde kapatılıp rulo yapılır. Dondurucuya gönderilir.
  5. Pişireceğiniz vakit buzlu halde ince ince doğrayıp az yağla birlikte kızartabilirsiniz.
  6. Çok lezzetli ve pratik bir tanım katiyetle deneyin dondurucunuzdan eksik etmeyeceksiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun. Tanımı deneyenler fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyorum. :).

Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ayva Tatlısı
Yulaflı Omlet
Pofuduk Poğaça
Viral Olan Portakallı Kek (Videolu)
Limonlu Kek
Yaz Sıcağında İçinizi Serinletecek Limonata Tarifi
Hdabla | © 2025 |