Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri)
Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri) Tanımı İçin Malzemeler
- ️1 kg tavuk göğsü
- ️4 yemek kaşığı zeytinyağı
- ️2 yemek kaşığı yoğurt
- ️3 diş sarımsak
- ️2 yemek kaşığı domates salçası
- ️Tuz
- ️Karabiber
- ️Kimyon
- ️Kırmızı toz biber
- ️Nane
- ️Kekik
- ️Pul biber
Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuklar fileto formunda kesilir.
- Diğer gereçler karıştırılarak sos hazırlanır.
- Tavuklar üzerine eklenip karıştırılır ve 30 dk buzdolabında dinlendirilir.
- Streç sinema ortasına alınır ve hava almayacak halde kapatılıp rulo yapılır. Dondurucuya gönderilir.
- Pişireceğiniz vakit buzlu halde ince ince doğrayıp az yağla birlikte kızartabilirsiniz.
- Çok lezzetli ve pratik bir tanım katiyetle deneyin dondurucunuzdan eksik etmeyeceksiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun. Tanımı deneyenler fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyorum. :).
Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















