Tavuk Ciğeri Tarifi

Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğeri
  • Sıvı yağ
  • Kekik
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Tuz

Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ciğerlerini temizleyip kuşbaşı biçiminde doğruyoruz.
  2. Yıkadıktan sonra suyunu süzdürüp biraz sıvı yağ eklenmiş tavaya alıyoruz.
  3. Yüksek ateşte suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
  4. Suyunu çektiği vakit altını biraz kısıp kızarmasını bekliyoruz. Bu etapta biraz sıçrama yapacaktır dikkatli olalım.
  5. Kızardığı vakit altını kapatıp tuz ve baharatları ekleyip sıcak servis ediyoruz.
  6. Kekiği bol eklemek ciğerin kendine has olan kokusunu alacaktır. Tadı da lezzetli olacaktır. Afiyet olsun☺️.

Tavuk Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Deniz Kabuğu Makarna
Kremalı Mantarlı Tavuklu Makarna
5 Dakikada Hazır Kupta Tiramisu (Videolu)
Haşhaşlı Revani Tatlısı
Salatalık Mezesi
Bol Limonlu (Sarımsaklı) Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2024 |