Tavuk Ciğeri

Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk ciğeri
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber

Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamıza yağı ekleyip ısınınca soğanı ve biberi koyalım.
  2. Diriliğini kaybedene kadar pişirelim.
  3. Daha sonra üzerine güzelce yıkadığımız ciğerleri ekleyelim.
  4. Ciğerler suyunu çekince baharatları ekleyelim.

Afiyet olsun 🙂

Tavuk Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ballı Un Helvası
Ispanaklı Krep
Etli Sebzeli Güveç
Ali Nazik
Latte Muhallebi
Tartolet Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet