Tavada Su Böreği

Tavada Su Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 500 ml süt
  • 3 adet böreklik yufka
  • Tuz
  • 200 gr kaşar ve lor peyniri

Tavada Su Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Büyük bir kapta süt ve yumurtayı karıştıralım.
  2. Yufkaları yuvarlayalım ve modül kesim keselim, içine atalım ıslansın.
  3. Döküm tavamıza çok az sıvı yağ ile yağlayalım.
  4. Islanan yufkamızın yarısını tavaya dizelim, ortasına peynir yada kıyma koyup üzerine kalan yufkayı serelim.
  5. Kısık ateşte pişirelim, altı kızarınca aksi çevirelim. İkinci tarafını da kızartalım soğuyunca servis edelim, afiyet olsun.

Tavada Su Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Çıtır Rulo
Evde Cips
Gelin Pastası
Yufka Lavaş
Sıcak Sütlü Kek
Tantuni
Hdabla | © 2025 |