Tavada Su Böreği

Tavada Su Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yufka
Sosu için:
- 1 su bardağı süt
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
İç harcı:
- Yufkanız nazaran peynir
- Toz biber
- Tuz
Tavada Su Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yufkalarımızı dörde bölerek üçgen kesimler elde ediyoruz .
- Sonrasında sosumuzu yufkalarımıza sürüyoruz ,hazırladığımız iç harcı yufkalarımıza koyup gül halinde sarıyoruz.
- Önceden yağladığımız tavamıza yerleştiriyoruz.
- Kalan sosu tavamıza dökerek pişiyoruz. Afiyet olsun🥰🤗💖.
Tavada Su Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


