Tavada Su Böreği

Tavada Su Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka

Sosu için:

  • 1 su bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

İç harcı:

  • Yufkanız nazaran peynir
  • Toz biber
  • Tuz

Tavada Su Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yufkalarımızı dörde bölerek üçgen kesimler elde ediyoruz .
  2. Sonrasında sosumuzu yufkalarımıza sürüyoruz ,hazırladığımız iç harcı yufkalarımıza koyup gül halinde sarıyoruz.
  3. Önceden yağladığımız tavamıza yerleştiriyoruz.
  4. Kalan sosu tavamıza dökerek pişiyoruz. Afiyet olsun🥰🤗💖.

Tavada Su Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmas Kurabiye (Kıyır Kıyır)
Sağlıklı Dondurma
Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği
Pancar Çorbası ( Pancar Sapı )
Limonlu Cheesecake
Soya Soslu Sebze Sote (Sebze Şöleni)
Hdabla | © 2025 |