Tavada Levrek Fileto (10 dakikada)

Tavada Levrek Fileto (10 dakikada) Tanımı İçin Malzemeler
- Dondurulmus levrek fleto (400 gr)
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 3 diş sarımsak rendesi
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Kızartmak için yağ
Tavada Levrek Fileto (10 dakikada) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Dondurulmuş balık 10 dakika dışarıda tutulur.
- Musluk altında 2-3 defa yıkanır, suda bekletilir. Kağıt havlu ile kurulanır.
- Sos gereçleri karıştırılır. Balıklar sosa bulanır.
- Kızgın yağda 5 dakika ön, 5 dakika art yüzey olmak üzere toplamda yaklaşık 10 dakika kızartılır.
Afiyet olsun 🩷.
Tavada Levrek Fileto (10 dakikada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

