Tavada Levrek Fileto (10 dakikada)

Tavada Levrek Fileto (10 dakikada) Tanımı İçin Malzemeler

  • Dondurulmus levrek fleto (400 gr)
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 3 diş sarımsak rendesi
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Kızartmak için yağ

Tavada Levrek Fileto (10 dakikada) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dondurulmuş balık 10 dakika dışarıda tutulur.
  2. Musluk altında 2-3 defa yıkanır, suda bekletilir. Kağıt havlu ile kurulanır.
  3. Sos gereçleri karıştırılır. Balıklar sosa bulanır.
  4. Kızgın yağda 5 dakika ön, 5 dakika art yüzey olmak üzere toplamda yaklaşık 10 dakika kızartılır.

Afiyet olsun 🩷.

Tavada Levrek Fileto (10 dakikada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca
Narlı Brokoli Salatası
Acılı Domates Ezmesi
Buzluk İçin Poğaça (Videolu)
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Salçasız, Susuz – Demlendirme Usulü)
Mercimek Çorbası (Şifa Çorbası)
Hdabla | © 2025 |