Tavada Gözleme

Tavada Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 su bardağı su

İçine;

  • Margarin
  • 1 kase beyaz peynir
  • 1 kase rendelenmiş kaşar peynir

Tavada Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Unu ,tuzu ve suyu bi kaba alalım yoğuralım ,ele yapışmayan bir hamur elde etmemiz gerek.
  2. Rulo yapın 8 eşit kesime bölün ,oklava ile azar azar unla açmaya başlayalım.
  3. Tavayı ocağa alın, kısık ateşte unla açtığımız müşahedeleri artlı önlü tavada pişirelim.
  4. Beyaz peynir ve rendelenmiş kaşarı tabakta karıştıralım, gözlemeyi margarin ile yağlayalım, içine peynir karışımını koyalım ,saralım ,bu formda 8 tane elde ettim çok üretimi kolay bayılırsınız 😍.
  5. Kısık ateşte tavada artlı önlü hafif kızarana kadar pişiriyoruz, çok tutup yakmayalım.

Tavada Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Spagetti
Kiş Loren
Tavuk Salatası Tarifi (Videolu)
Cennet Çorbası
Gerçek Mercimek Çorbası
Antep Ekişili Köfte
Hdabla | © 2025 |