Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 50 gram tereyağ
  • 50 gram un
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Çay kaşığı ucu ile vanilin

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını oda sıcaklığında eritiyoruz.
  2. Üzerine pudra şekerini ekleyip karıştırıyoruz.
  3. En son un ve vanilini de ekleyip homojen kıvama gelene kadar karıştırıyoruz.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine incecik olacak formda yayıyoruz.
  5. Son olarak 180 derece fırında ortalama 15 dk kadar tutuyorsunuz ( fırından fırına değişiklik gösterebilir siz fırının başında bekleyin birden yanar zira 🙈 )
  6. Üzeri kızarınca fırından alın.
  7. Tepsimiz soğuduktan sonra istediğiniz biçimde kırın.
  8. Krep kırığımız hazır 🌸 yaptıktan sonra 1-2 hafta içerisinde kapağı kapalı olmayacak formda serin ve kuru yerde koruma edin.
  9. Buzdolabı nemli olduğu için buzdolabına koymuyoruz 💫.

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Mezesi (Humus)
Pofidik Poğaça
Bal Kabaklı Bisküvili Pasta
Porsiyonluk Bisküvili Pasta
Köz Biber Ve Domates Çorbası
Belen Tava
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet