Tarhana Çorbası

Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 8 yemek kaşığı köy tarhanası
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı yağ
- Tuz
- 1,5 litre su (çorbamız katılaşırsa biraz daha su ekleyelim)
Tarhana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yağı tencereye alalım, akabinde 1 yemek kaşığı salçayı ekleyip güzelce kavuralım.
- Sonra 8 kaşık tarhanamızı ekleyelim ve tekrar 5 dakika daha kavuralım.
- 1,5 litre su ekleyelim ve çırpma teliyle çorbamız kaynayana kadar karıştırmaya devam edelim .
- 20 dakika kısık ateşte pişirelim.
- Pişen çorbamızı servis tabağına alalım afiyet olsun 😋😋😋.
Tarhana Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



