Tarhana Cipsi Çorbası

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1,5 kase dolusu tarhana cipsi
- 6 bardak su
- Yarım çay bardağı tel şehriye
- Tuz
- Toz biber
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- Nane
Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tarhanalarımızı tencereye alıyoruz 6 bardak su ile yumuşayana kadar kaynatıyoruz blender da çekiyoruz.
- Ocağa alıyoruz ve nane hariç tüm baharatları ekliyoruz, şehriyemizide bu basamakta ekliyoruz.
- Ayrı bir tavada tereyağını eritiyoruz nane ekliyoruz ve tavayı tencereye döküyoruz.
- Kısık ateşte yaklaşık 15-20 dk daha pişirdikten sonra yemeye hazır olacaktır ☺️
Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




