Tarhana Cipsi Çorbası

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kase dolusu tarhana cipsi
  • 6 bardak su
  • Yarım çay bardağı tel şehriye
  • Tuz
  • Toz biber
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • Nane

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tarhanalarımızı tencereye alıyoruz 6 bardak su ile yumuşayana kadar kaynatıyoruz blender da çekiyoruz.
  2. Ocağa alıyoruz ve nane hariç tüm baharatları ekliyoruz, şehriyemizide bu basamakta ekliyoruz.
  3. Ayrı bir tavada tereyağını eritiyoruz nane ekliyoruz ve tavayı tencereye döküyoruz.
  4. Kısık ateşte yaklaşık 15-20 dk daha pişirdikten sonra yemeye hazır olacaktır ☺️

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Kurabiyem
Tam Kıvamında Kabak Tatlısı
Fırında Kıymalı Rulo Patates
Patatesli Havuçlu Çorba
Simit Kurabiye
Çeşmi Nigar Çorbası
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found