Tane Tane Gelin Pilavı

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı basmati pirinç
  • 2,5 su bardağı ılık su
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 damla limon suyu
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce pirinçleri duru suyla düzgünce yıkanıp süzünüz.
  2. Pilav tenceremize tereyağı ve sıvı yağı ekleyiniz.
  3. Gelin pilavı tane tane olsun diye içine iki damla limon suyu damlatınız .
  4. Baharatımız tuzumuzu ekleyip orta ateşte ağzını kapatıp pişmeye bırakılır.
  5. Tane tane inci üzere beyaz pirinç pilavı tanımını bu türlü yapınız.

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arpa Şehriyeli Tavuk Salatası
Viral Dubai Çikolatalı Cheescake
Serinletici Meyveli Smoothie
Çokk Pratik Lavaş Pizza
Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar
Kibrit Patates
Hdabla | © 2025 |