Tane Tane Gelin Pilavı

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı basmati pirinç
- 2,5 su bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 damla limon suyu
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce pirinçleri duru suyla düzgünce yıkanıp süzünüz.
- Pilav tenceremize tereyağı ve sıvı yağı ekleyiniz.
- Gelin pilavı tane tane olsun diye içine iki damla limon suyu damlatınız .
- Baharatımız tuzumuzu ekleyip orta ateşte ağzını kapatıp pişmeye bırakılır.
- Tane tane inci üzere beyaz pirinç pilavı tanımını bu türlü yapınız.
Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

