Tane Tane Gelin Pilavı

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı basmati pirinç
  • 2,5 su bardağı ılık su
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 damla limon suyu
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce pirinçleri duru suyla düzgünce yıkanıp süzünüz.
  2. Pilav tenceremize tereyağı ve sıvı yağı ekleyiniz.
  3. Gelin pilavı tane tane olsun diye içine iki damla limon suyu damlatınız .
  4. Baharatımız tuzumuzu ekleyip orta ateşte ağzını kapatıp pişmeye bırakılır.
  5. Tane tane inci üzere beyaz pirinç pilavı tanımını bu türlü yapınız.

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hamuru Muhteşem Kol Böreği
Cup Kek Tarifi (Sosu İle Şahane)
Lor Peynirli Kaşık Dökmesi
Altın Sarısı Mercimek Çorbası
Cennet Hurmalı Sağlıklı Puding
Çok Kolay Pratik Fırında Patatesli Tavuk Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet