Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar

Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Pul biber

Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı kısımlarından yapraklarından koparıp sıcak suda haşlıyoruz.
  2. Haşlanmış karnabaharları süzüp soğumaya bırakıyoruz.
  3. Airfrey pişirme kağıdına dizdiğimiz karnabaharı bir hoş tuzlayıp üzerine göz kararı yağ gezdirdikten sonra pulbiber serpiştiriyoruz.Veya bu süreci yarım çay bardağı sıvı yağ içine bir tatlı kaşığı pul biber ve tuz ek edip fırça yardımıyla tek tek karnabahar üzerine sürebilirsiniz.
  4. En son süreç olarak rendelenmiş kaşarları üzerine döküp airfreyde 15 dk 185° pişiriyoruz.
    Hem çok pratik hemde çok sağlıklı bir tanım afiyet olsun.

Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orjîal Tartolet
Ev Yapımı Kayısı Suyu
Kıyır Kıyır Mini Elmalı Turta
Patetesli Dört Baklagilli Çorba
Kıyır Kıyır Susamlı Kurabiye
Çikolatalı Cupcake
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found