Tam Buğdaylı Un Kurabiyesi

Tam Buğdaylı Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2,5 / 3 su bardağı tam buğday unu

Tam Buğdaylı Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pudra şekerini ve yağı döküyoruz. Kıvamına nazaran 2,5 yahut 3 su bardağı (fotoğraftaki üzere bardak ise 2,5 yeterli) tam buğday unumuzdan koyuyoruz.
  2. Elimizle yoğuruyoruz, yuvarlak hale getirirken dağılabilir ona nazaran çok az un koyulup kıvamına getirebilir. Not: olağan undan olsaydı dağılmaz halinde olurdu bu tam buğday olduğu için bu türlü olabilir, sorun yok.
  3. Tepsimize dilediğimiz kadar küçük yahut büyük biçimde diziyoruz (ben deneme gayeli çok itina göstermedim, siz daha düzgün yapabilirsiniz)
  4. 160° derece de 5 dk evvelden ısıttığımız fırınımıza koyuyoruz, 15-20dk ortası dakika aralığında pişiriyoruz ve kurabiyelerimiz hazır. İsterseniz üstüne pudra şekeri de dökebilirsiniz.

Tam Buğdaylı Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek
Limonlu Kek
Pankek
Ev Yapımı Yoğurt
Şalgam Dolması
Yeşil Kabak Tarator
Hdabla | © 2025 |