Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağından biraz eksik sıvı yağ
  • Yarım su bardak tahin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı çekilmiş ceviz
  • 1 pk kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Tahinli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına sıvı yağ ,tahin ,pudra şekeri ve cevizi alalım.
  2. Biraz karıştırdıktan sonra içerisine kabartma tozu ve unu da ekleyelim.
  3. Hamurumuzun kulak göğsü kıvamı dediğimiz kıvamda olmasına dikkat edelim.
  4. Daha sonra halini verebiliriz.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında denetimli pişirelim.Afiyet olsun.

Tahinli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kızartmadan Fırında Kuşbaşı Etli Patates Oturtması
Borcam Tatlısı
5 Dakikada Baton Bisküvi Tatlısı
Karabuğday Unlu Glutensiz Ekmek
Portakallı Kek
Kabaklı Havuçlu Diyet Dürüm
Hdabla | © 2025 |