Tahin Ekmek

Tahin Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı tahin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığının ucuyla biraz tuz

Üzeri için;

  • Kabak içi
  • Çekirdek içi

Tahin Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı köpük köpük olana kadar çırpalım.
  2. Tahini ve öbür materyalleri de ekleyip güzelce karıştıralım.
  3. Karışımı yağlı kağıt serilmiş kalıba dökelim.
  4. 180 derecelik evvelden ısıtılmış fırında 30 dk pişirelim. Fırının derecesini 150 ye düşürüp 15 dk daha pişirelim.

Tahin Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Kabak Yemeği
Etimek Tatlısı
Tencerede Sufle Tarifi
Köz Meze
Mücver
Çıtır Baklava
Hdabla | © 2025 |