Taco
Taco Tanımı İçin Malzemeler
- 7 tane küçük uzunluk lavaş
- Yarım kg kıyma
- 1 adet kırmızı soğan
- 2 adet kapya biber
- 1 kutu mısır konserve
- Maydanoz
- Dereotu
- 1 yemek kaşığı salça
- 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Zerdeçal
- Tereyağı
Taco Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavada tereyağı eritip küçük doğranmış soğanı soteleyin.
- Kıymayı ekleyin suyu çekene kadar kavurun.
- Domates salçası tuz ve baharatları ekleyin 5 dakika kavurun.
- Mısır, küçük doğranmış biber, kıyılmış maydanoz ve dereotu ekleyip 5 dakika pişirin.
- Tacoların içine doldurup borcana yerleştirin.
- Üzerine kaşar peyniri yerleştirip evvelden 180 derece ısıtılmış fırında peynir eriyene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Taco Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










