Sütsüz Krep
Sütsüz Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yoğurt (sulu)
- 1 adet yumurta
- 2.5 su bardağı un
- 2 su bardağı su
- 1 kabartma tozu
- Tuz
Sütsüz Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce sıvı gereçleri karıştıralım sonra öteki gereçleri ekleyelim. Akışkan bir hale gelmesi lazım.
- Isıttığımız krep tavasına az yağ ekleyelim sonra karışımdan bir kepçe döküp yayalım, artlı önlü pişirelim. Bitene kadar birebir süreci uygulayalım.
- Ben yarısını bu türlü yaptım geri kalan yarısına maydanoz dereotu ekledim otlu yaptım ,böylede çok hoş oldu.
Sütsüz Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







