Sütlü Çiğ Börek

Sütlü Çiğ Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
İç harcı için ;
- 1 kase peynir
- 1 çay kaşığı pulbiber (patates,kıyma kullanılabilir)
Kızartmak için ;
- Sıvı yağ
Sütlü Çiğ Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bir kabın içine süt ,tuz ,kabartma tozu ekleyip karıştıralım.
- Sonra üstüne unu ekleyip bir hoş yoğuralım.Kıvam alana kadar.
- Sonra hamuru bir köşeye alıp üstünü kapatalım ,yarım saat dinlendirip hamurları ceviz büyüklüğünde beze yapalım.
- Tek tek açalım iç harcını koyup d börek üzere kapatalım.
- Bir tavaya yağı koyup ısıttıktan sonra börekleri gerili önlü pişirelim. Afiyet olsun.
Sütlü Çiğ Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
