Susamlı Sarımsaklı Meze

Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • Yaklaşık 20 diş sarımsak
  • 4-5 yemek kaşığı susam
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ ve çeyrek bardak zeytinyağı (isterseniz tam zıddı biçiminde de yapabilirsiniz)
  • 3-4 yemek kaşığı yoğurt

Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Susamları ve soyulmuş sarımsakları yağda güzelce kavuruyoruz.
  2. Uygun bir kaba kavrulan materyallerimizi koyuyoruz ve sarımsakları çatal yardımıyla eziyoruz.
  3. Biraz soğuduktan sonra yoğurt ekleyip karıştırıyoruz. Afiyet olsun!.

Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Ay Mantı
Bol Sebzeli Beşamel Soslu Sebzeli Gratin
Taze Kabak Yemeği (Taze Kabağı Böyle Deneyin)
El Açması Rulo Çıtır Börek
Tavuklu Yalancı İşkembe Çorbası
Kahvaltılık Pratik Börek
Hdabla | © 2025 |