Supangle (Pastane Usulü )
Supangle (Pastane Yolu ) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı un
- 1 çay bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- 100 gram bitter yada sütlü çikolata
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 su bardağı buzlu su
Supangle (Pastane Yöntemi ) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün malzemeyi tencereye aldıktan sonra güzelce karıştırıyoruz .
- Sonrasında ocağın altını açıyoruz karıştırmayı hiç bırakmıyoruz tabanını tutmasın.
- Kaynadıktan sonra tereyağı ve çikolatayı ekliyoruz eridikten sonra ocaktan alıyoruz oda ısısına gelene kadar karıştırmaya devam ediyoruz ılık olması kâfi.
- Bir bardak buzlu suyu ek edip güzelce çırpıyoruz. Afiyet olsun 🌺.
Supangle (Pastane Yöntemi ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










