Supangle (Çikolatalı Puding)

Supangle (Çikolatalı Puding) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tablet bitter çikolata (çok çikolata seviyorsanız 2 tablet de olur)
  • 1 bardak buz üzere soğuk su

Supangle (Çikolatalı Puding) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye süt, şeker, nişasta, kakao ve unu ekleyip olağan ateşte kıvam alana kadar karıştırarak pişirin.
  2. Piştikten sonra ocağın altını kapatıp tereyağını ve çikolatayı da ekleyip güzelce eriyene kadar tekrar karıştırın.
  3. 10 dakika boyunca orta ara karıştırarak üzerinin kabuk tutmasını engelleyin.
  4. Soğuk suyu da üzerine ekleyip uygunca karıştırın, homojen bir kıvam alması için düzgünce karışması değerli.
  5. Pürüzsüz bir kıvam alan supangleyi, kaplara hisse edip soğumaya bırakın.
  6. Dolapta dinlendirip, dilediğiniz biçimde süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Supangle (Çikolatalı Puding) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Sade Muffin Kek
Fırında Tavuk Şiş
Damla Çikolatalı Browni Kek
Tavada Pizza
Tahinli Piyaz
Oklavasız El Açması Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet