Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağından biraz eksik şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağ/ margarin
  • 100 gram çikolata (yarısını sütlü yarısını bitter kullandım)
  • 1 çay bardağı soğuk su (en küçük uzunluk olan)

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, nişasta, kakao ve şekeri ocağa almadan evvel biraz karıştırın.
  2. Ocağa alın, kaynayıp göz göz olana kadar karıştırın.
  3. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve içine kalan tüm gereçleri ek edin.
  4. Soğuyana kadar orta ara karıştırın.
  5. Soğuduğunda hazırdır. Kaselere dökebilirsiniz.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Baklavaya Rakip Pasta
Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı (8+ Ay)
Mükemmel Gözleme
Dereotlu Poğaça (Kıyır Kıyır)
Küncülü (Susamlı) Kurabiye
Tavuklu Krep Bohça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet