Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağından biraz eksik şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağ/ margarin
  • 100 gram çikolata (yarısını sütlü yarısını bitter kullandım)
  • 1 çay bardağı soğuk su (en küçük uzunluk olan)

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, nişasta, kakao ve şekeri ocağa almadan evvel biraz karıştırın.
  2. Ocağa alın, kaynayıp göz göz olana kadar karıştırın.
  3. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve içine kalan tüm gereçleri ek edin.
  4. Soğuyana kadar orta ara karıştırın.
  5. Soğuduğunda hazırdır. Kaselere dökebilirsiniz.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beşamel Soslu Fırın Makarna
Fit Makarna Salatası
İlikli Kemik Sulu Mercimek Çorbası
Sumaklı Baharatlı Taze Bezelye Yemeği
Tencerede Kıymalı Patates Oturtma
Yumuşacık Soğanlı Gözleme Tarifi
Hdabla | © 2025 |