Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağından biraz eksik şeker
- 1 yemek kaşığı tereyağ/ margarin
- 100 gram çikolata (yarısını sütlü yarısını bitter kullandım)
- 1 çay bardağı soğuk su (en küçük uzunluk olan)
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt, nişasta, kakao ve şekeri ocağa almadan evvel biraz karıştırın.
- Ocağa alın, kaynayıp göz göz olana kadar karıştırın.
- Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve içine kalan tüm gereçleri ek edin.
- Soğuyana kadar orta ara karıştırın.
- Soğuduğunda hazırdır. Kaselere dökebilirsiniz.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




