Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 100 gram bitter çikolata
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilin

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru gereçleri karıştırın: tencereye un, kakao, nişasta ve şekeri koyun. Homojen bir karışım elde edin.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin: üzerine sütü ve suyu ekleyerek topaklanma kalmayacak formda karıştırın.
  3. Orta ateşte karışımı daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
  4. Ocaktan aldıktan sonra içerisine bitter çikolata, tereyağı ve vanilini ekleyip çırpıcıyla yeterlice karıştırın.
  5. Karışımı kaselere paylaştırın. Üzerine isteğe bağlı olarak kek kesimleri, bisküvi yahut çikolata sosu ekleyebilirsiniz. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin.

Afiyet olsun!.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bu Tavuk Tarifi Başka Yerde Yok
Fırında Kremalı Mantarlı Tavuk
Kıyır Poğaça
Tepsi Böreği
Domates Tavası
Pudingli, İrmik Muhallebili Yaz Tatlım
Hdabla | © 2025 |