Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 4 su bardağı süt
- 1 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 100 gram bitter çikolata
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 paket vanilin
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuru gereçleri karıştırın: tencereye un, kakao, nişasta ve şekeri koyun. Homojen bir karışım elde edin.
- Sıvı materyalleri ekleyin: üzerine sütü ve suyu ekleyerek topaklanma kalmayacak formda karıştırın.
- Orta ateşte karışımı daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
- Ocaktan aldıktan sonra içerisine bitter çikolata, tereyağı ve vanilini ekleyip çırpıcıyla yeterlice karıştırın.
- Karışımı kaselere paylaştırın. Üzerine isteğe bağlı olarak kek kesimleri, bisküvi yahut çikolata sosu ekleyebilirsiniz. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin.
Afiyet olsun!.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


