Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 paket krema
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket nescafe
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker

Ocaktan aldıktan sonra;

  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 150 gram çikolata
  • Vanilya
  • 3-4 adet buz

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ocaktan aldıktan sonraki kısım hariç bütün materyalleri ocakta kıvam alana kadar karıştıralım. Kıvam alıp fokurdamaya başlayan supangleyi kenara alalım.
  2. Ocaktan aldıktan sonraki materyalleri ekleyip karıştıralım.
  3. Buz küplerini ekleyip karıştıralım. Ben 4 tane buz küpü attım yavaş yavaş kıvama nazaran eklerseniz daha yeterli olacaktır (buz yoksa soğuk su ekleyebilirsiniz)
  4. Soğuyan supangleyi kuplarımıza hisse edelim. Üzerine süslemek için antep fıstığı tozu, fındık kırığı yada çikolata rendeleyebilirsiniz.
  5. Dolapta durdukça üzeri kabuklaşabilir o yüzden ben streçle kapatıyorum.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Gül Böreği
Bulgurlu Ispanak Yemeği
Kıymalı Kabak Yemeği
Kaşarlı Köfte
Pişmeyen Mozaik Pasta
Fırında Patates Köfte
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet