Sufle Bardak Tatlısı Tarifi
Sufle Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- Yarım çay bardağı şeker
- Yarım çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı çiçek yağı
- Yarım paket vanilya
- Yarım paket kabartma tozu
Sufle Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri el çırpma teli ile çırpalım.
- Tüm gereçleri karıştıralım.
- Bardak olarak kupa öneririm, harcı bardağın yarısına kadar dökelim.
- Tencereye kupaları koyalım. Yarısına kadar su ekleyelim.
- Su kaynayana kadar tencere kapağı açık halde 3 dakika.
- Su kaynadıktan sonra kısık ateşte kapağı kapalı 7 dakika.
- İçinden çabucak alın etrafı çok kekimsi pişmemeli, sıcak su pişirmeye devam ediyor.
- Orta kısmı akışkan kıvamda oluyor suffle bağımlıları bilirler ki özelliği budur. Afiyetler olsuunn ☺️
Sufle Bardak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






