Sufle Bardak Tatlısı Tarifi

Sufle Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı çiçek yağı
  • Yarım paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu

Sufle Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri el çırpma teli ile çırpalım.
  2. Tüm gereçleri karıştıralım.
  3. Bardak olarak kupa öneririm, harcı bardağın yarısına kadar dökelim.
  4. Tencereye kupaları koyalım. Yarısına kadar su ekleyelim.
  5. Su kaynayana kadar tencere kapağı açık halde 3 dakika.
  6. Su kaynadıktan sonra kısık ateşte kapağı kapalı 7 dakika.
  7. İçinden çabucak alın etrafı çok kekimsi pişmemeli, sıcak su pişirmeye devam ediyor.
  8. Orta kısmı akışkan kıvamda oluyor suffle bağımlıları bilirler ki özelliği budur. Afiyetler olsuunn ☺️

Sufle Bardak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kışın Sofranızdan Eksik Olmayacak Soslu Biber Turşusu
Tahinli İrmik Helvası
Milföy Waffle
Köylü Kahkesi
İki Renkli Kek
Bekleme Olmadan Mor Lahana Turşusu
Hdabla | © 2025 |