Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 çorba kaşığı kakao
- 2 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- 1 paket tablet çikolata
Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 adet yumurtamızı çırpma kabına alıyoruz.
- 1 çimdik tuz ,1 su bardağı şeker ile köpük köpük oluncaya kadar çırpıyoruz.
- Ardından 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 çorba kaşığı kakao, 2 paket kabartma tozu ve 1 su bardağı unu çırpıyoruz.
- Yağladığımız güveçlerimizin içine karışımımızı döküyoruz.
- Ardından birer kaşık sürme çikolatamızı atıyoruz isterseniz tablet çikolata da kullanabilirsiniz hafif ısıtılmış fırınımıza 180 derecedeki fırınımıza sürüyoruz. 15 dakika pişecek.
- Kabaran keklerimizi alıyoruz.
- Aldığımız kekleri servise sunuyoruz. Afiyet olsun🌸.
Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

