Sucuklu Kaşarlı Poğaça

Sucuklu Kaşarlı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket toz maya
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı tozşeker
  • 2 bardak ılık su
  • 1 bardak sıvı yağ
  • 2 yumurta akı (sarısı üzerine)
  • Aldığı kadar un

İçine;

  • Ufak doğranmış sucuk
  • Kaşar rendesi

Sucuklu Kaşarlı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kasede maya, tuz, şekeri koyup üzerine ılık suyu döküp düzgünce karıştıralım.
  2. Yumurta akı sıvı yağ ekleyelim.
  3. Unu azar azar ek edip hamuru yoğuralım.
  4. Üzerini kapatıp hamuru 1saat mayalandıralım.
  5. Hamur mayalandıktan sonra bir kesim hamur alıp elimizle açalım.
  6. Ortasına sucuk ve kaşar rendesi koyup yuvarlak biçimde kapatalım.
  7. Tepsiye sıralayalım.
  8. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200derecede fırına verelim. Afiyet olsun😍.

Sucuklu Kaşarlı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimekli Ekmek
Gofret Kurabiye
Asla Dağılmayan Sulu Köfte
Yoğurtlu Pırasa Ve Havuç Kavurması (Pırasa Sevmeyenler Bile Tadına Bayılacak)
Çay Saati Menüsü 4
Yeşil Mercimekli Bulgurlu Misket Köfte
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet