Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat

Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk baget ve kanat
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • 250 gr dilimlenmiş sucuk

Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle sucukları yağda kızartalım ve yağını süzelim.
  2. Süzdüğümüz yağ ılık hale gelince içine yoğurt, mayonez, salça, tuz ,pul biber, toz kırmızı biber ek ederek birlikte karıştırın ve harcın içine tavuk ve bagetleri bırakıp birlikte karıştırın.
  3. En az iki saat buzdolabında bekletin vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin .
  4. Ardından bekletilen tavuğu fırın tepsisine aralıklı olarak dizin .
  5. 200 derecede fanlı fırında 45 dakika denetimli olarak kulak pişirin afiyet olsun 🙏🌸.

Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kışlık Menemen
Sarımsak Turşusu
Kışın Sofranızdan Eksik Olmayacak Soslu Biber Turşusu
Fındıklı Kurabiye
Brownie San Sebastian (Videolu)
Nefis Muzlu Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |