Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat

Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk baget ve kanat
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • 250 gr dilimlenmiş sucuk

Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle sucukları yağda kızartalım ve yağını süzelim.
  2. Süzdüğümüz yağ ılık hale gelince içine yoğurt, mayonez, salça, tuz ,pul biber, toz kırmızı biber ek ederek birlikte karıştırın ve harcın içine tavuk ve bagetleri bırakıp birlikte karıştırın.
  3. En az iki saat buzdolabında bekletin vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin .
  4. Ardından bekletilen tavuğu fırın tepsisine aralıklı olarak dizin .
  5. 200 derecede fanlı fırında 45 dakika denetimli olarak kulak pişirin afiyet olsun 🙏🌸.

Sucuk Aromalı Tavuk Baget Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Fit Marul Dürüm Sandviç
Soslu Göbek Marul Salatası
Haşhaşlı Portakallı Kek
Kakaolu Süt
Tam Ölçülü Altın Pankek Tarifi
Organik Tereyağ Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet