Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote

Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram mantar
- 1 büyük soğan
- 400 gram dana eti
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 paket krema
- Tuz
- Karabiber
Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak etleri sıcak tavada mühürlüyorum.
- Ardından altını kısıp kısık ateşte kapağını kapatarak 15 dakika pişiriyorum.
- Bayağı pişen etlere soğanı ekliyorumi soğanı 10 dakika pişiriyorum.
- Mantar ekliyorum mantarları pişiriyorum ve krema ,tuz, karabiber atıyorum ve kısık ateşte 5 dakika kadar daha pişiriyorum, afiyet olsun.
Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








