Soslu Yumurta (Kahvaltıların Vazgeçilmezi Olmaya Geldi)

Soslu Yumurta (Kahvaltıların Vazgeçilmezi Olmaya Geldi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Azıcık tuz

Soslu Yumurta (Kahvaltıların Vazgeçilmezi Olmaya Geldi) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurtalarımızı haşlayalım ,daha sonra soyup ortadan ikiye keselim kenarda bekletelim.
  2. Yağımızı tavaya alıp güzelce eritelim ,üzerine pul biber karabiber ve tuzumuzu ekleyip güzelce harmanlayalım.
  3. Ardından yumurtalarımızı da üzerine koyup çevirerek güzelce sosumuzun her tarafına bulaşmasını sağlayalım.
  4. 2 dakika kadar ocakta kızarttıktan sonra servis edelim afiyet olsun.

Soslu Yumurta (Kahvaltıların Vazgeçilmezi Olmaya Geldi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ayran Aşı Çorbası
Kışlık Şakşuka
Sigara Böreği (Fırında)
Kesme İrmik Tatlısı
Tel Kadayıflı Muhallebi
Mangalda Soslu Kanat
Hdabla | © 2025 |