Soslu Tavuk

Soslu Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Sosu için;

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tavuk baharat
  • Yeterince tuz

Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuğumuzu yıkıyoruz ve istediğimiz üzere doğruyoruz.
  2. Ardından üzerine domates salçası, yoğurt ,karabiber ,tavuk baharatı ve yeteri kadar tuz ekleyip güzelce karıştırıyoruz .
  3. Tavaya yerleştiriyoruz .
  4. Üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyip 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişiriyoruz .
  5. Kızaran tavuğumuz servise hazır afiyet olsun.

Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mükemmel Hamburger Ekmeği (Videolu)
Islak Kurabiye
Peynirli Kapya Biber Mezesi
Meyveli Spoonfull Tarifi
Meyveli Crumble Kek
Tahinli Çörek
Hdabla | © 2024 |