Soslu Tas Kebabı

Soslu Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 650-700 gram dana kuş başı
  • 2 orta bu türlü yada 1 büyük patates
  • 1 adet rendelenmiş domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Toz biber
  • 6- 2 yemek kaşığı tereyağı v
  • 1 fincan sıvı yağ

Soslu Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye az yağ koyup, et suyunu salıp, çekene kadar pişirilir.
  2. Başka bir tencerede tereyağ ve sıvı yağ eklenip eritilir ve küp küp doğranmış patates eklenip kızartılır.
  3. Domates rendelenir içine salça koyulur karıştırılır ve patateslerin üzerine eklenip biraz kavrulur baharatlar eklenir.
  4. Soslu patatesler biraz fokur dakikanızı sonra etler içine eklenir (ben etin suyunu yada yağını kullanmıyorum tadını bozuyor)
  5. Biraz kaynadıktan sonra servise hazırdır afiyet olsun. 🙏

Soslu Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Yeşil Mercimekli Meyhane Pilavı
Kuru Dolma
Akşam Yemeği Menüsü
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye
Karadeniz Usulü Etli Pide
Yaban Mersinli Ve Damla Çikolatalı Muffin
Hdabla | © 2025 |