Soslu Kuşkonmaz Haşlama
Soslu Kuşkonmaz Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet kuşkonmaz
Haşlamak için:
- Su
- Tuz
Soslamak için :
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 diş ince kıyılmış sarımsak
- Yarım limon suyu
Soslu Kuşkonmaz Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kuşkonmazları yıkayalım, ucundaki sert kısımlarını keselim.
- Tencereye suyu ve tuzu ekleyip kaynamaya bırakalım .
- Kaynayınca içine kuşkonmazları atıp yumuşayana kadar haşlayalım, suyunu süzelim.
- Servis tabağına alalım, sosu için materyalleri karıştıralım ,üzerine gezdirelim ( dilerseniz haşlanmış yumurta ile servis edebilirsiniz ) afiyet olsun.
Soslu Kuşkonmaz Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












