Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli)

Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram somon
  • 26 adet arpacık soğan
  • 10 adet yeşil biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Somonun derisini ayırın bir parmak kalınlığında küp formunda doğrayın.
  2. Yeşil biberlerin çöpünü ayıklayıp yıkayın biberleri bir parmak kalınlığında doğrayın arpacık soğanların kabuklarını soyun.
  3. Çöp şişlere sırasıyla bir adet arpacık soğan bir dilim somon bir yeşil biber somon yeşil biber toplamda 4 adet yeşil biber 4 adet somon dilim ve en son yeniden bir adet arpacık soğan dizin arpacık soğan bir başta bir de sonda olacak.
  4. Çöp şişleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin üzerine tuz serpin.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.

Afiyet olsun.

Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Yufka Böreği
Kabak Tatlısı
Pilavlı El Açması Börek (Klina)
Peynirli Ay Poğaça
Ezogelin Çorba
Tek Hamurdan İstediğin Malzemeli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |