Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli)
Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram somon
- 26 adet arpacık soğan
- 10 adet yeşil biber
- 1 çay kaşığı tuz
Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Somonun derisini ayırın bir parmak kalınlığında küp formunda doğrayın.
- Yeşil biberlerin çöpünü ayıklayıp yıkayın biberleri bir parmak kalınlığında doğrayın arpacık soğanların kabuklarını soyun.
- Çöp şişlere sırasıyla bir adet arpacık soğan bir dilim somon bir yeşil biber somon yeşil biber toplamda 4 adet yeşil biber 4 adet somon dilim ve en son yeniden bir adet arpacık soğan dizin arpacık soğan bir başta bir de sonda olacak.
- Çöp şişleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin üzerine tuz serpin.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
Afiyet olsun.
Somon Şiş (Sağlıklı Ve Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






