Soğanlı Meze

Soğanlı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet soğan
  • Yarım demet tuz
  • Yarım yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Yarım limon
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ

Soğanlı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları el robotundan geçir elinle suyunu sık.
  2. Maydanozları robottan geçir.
  3. Pulbiber dök 1 yemek kaşığı, 1 tatlı kaşığı karabiber, Yarım yemek kaşığı tuz, 1 yemek kaşığı salça koy.
  4. Yarım çay bardağı sıvı yağ, Yarım limonu sık Karıştır.

Soğanlı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç
Limonlu Ve Bademli Kek – Limon Sosu, Yaban Mersini Ve Nane İle Süslenmiş
Salçalı Makarna
Cicibeli Spoonfol
Hamburger Köfte (Ekmeği Ve Soğanı İle Detaylı Tarif)
Kedidilli Mandalina Pastası
Hdabla | © 2024 |