Soğan Mezesi

Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet büyük soğan
  • 1 tane kapya biber
  • 1 tane yeşil biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 3 yemek kaşığı nar eksisi
  • Tuz

Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan piyazlık doğrayalım.
  2. Biberleride ortadan ikiye kesip, piyazlık doğruyoruz.
  3. Diğer malzemeleride ekleyip, karıştırıyoruz.
  4. Damak tadınıza nazaran nar ekşisi tekrar üzerine fazladan ekleyip, sunum yapabilirsiniz. Afiyet olsun 🌸

Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Borcam Pastası
Limon Bar
Yeşil Fasulye
Semizotu Turşusu
Soğan Mezesi (Soğanın Varsa Mutlaka Dene)
Kabak Spagetti
Hdabla | © 2025 |