Sirkeli Simit

Sirkeli Simit Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2yumuşatılmış margarin
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 adet yumurta (akı yüzüne)
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Kıvamına nazaran un

Sirkeli Simit Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç gereçleri karıştır. Kulak göğsü kıvamına gelecek kadar unu ekle.
  2. Simit biçimini ver. Evvel yumurta akına sonra susama batır.
  3. 170 derece ısıtılmış fırında denetimli pişir. Afiyet olsun.

Sirkeli Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhlama – Kuymak
Kremalı Mantarlı Makarna (Videolu)
Konya Usulü Yoğurt Çorbası
Buzlukta Kışlık Dolma Biber
Özbek Pilavı
Rus Mutfağından Gusinye Lapki (Kaz Ayakları Kurabiyesi)
Hdabla | © 2025 |