Simit Kebabı (Oruk Kebabı)

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram kıyma et
- Yarım çay bardağı köftelik bulgur
- Yarım çay bardağı ılık su
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber ve nane
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Köftelik bulgura ılık suyu ekleyip 15 dakika kadar bulgurların ıslanıp şişmesini bekliyoruz.
- Şişen bulgura et ve baharatı ekleyip güzelce yoğuruyoruz.
- 1 saat dinlendirdikten sonra çöp şişe ince uzun geçiriyoruz.
- 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz.
- Ben yanına domates biber ve soğan da közledim.
Nefis oldu ,denemenizi tavsiye ederim 💯.
Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


