Simit Kebabı (Oruk Kebabı)

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kıyma et
  • Yarım çay bardağı köftelik bulgur
  • Yarım çay bardağı ılık su
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber ve nane
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Köftelik bulgura ılık suyu ekleyip 15 dakika kadar bulgurların ıslanıp şişmesini bekliyoruz.
  2. Şişen bulgura et ve baharatı ekleyip güzelce yoğuruyoruz.
  3. 1 saat dinlendirdikten sonra çöp şişe ince uzun geçiriyoruz.
  4. 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz.
  5. Ben yanına domates biber ve soğan da közledim.

Nefis oldu ,denemenizi tavsiye ederim 💯.

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Dolgulu Top Kek
Şehriyeli Pirinç Pilavı
Erişte Salatası
Etli Nohut Yemeği
Elmalı Brokoli Salatası
Havuçlu Pırasalı Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet