Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tarifi

Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 5 yaprak nane
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 2 su bardağı buz (isteğe bağlı)

Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt ve buz bir blender yardımıyla çekilir. Buzlar parçalanmaya başlayınca nane ve tuz eklenir.
  2. Pürüzsüz bir kıvam alana dek çekilir. Blenderdan çekilirse daha pürüzsüz oluyor yoksa çırpıcı ile çırpılabilir. Buz taneleri ağza gelinmesi istenmezse buz konulmayabilir. Soğuk olarak servis edilir. Afiyet olsun 🩷

Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli İskender
İç Midyeli Pilav
Ev Usulü Tire Köfte
Iced Latte Tarifi
Sebzeli Poğaça
Çikolata Damlalı Nescafeli Kek
Hdabla | © 2025 |