Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tarifi
Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı yoğurt
- 5 yaprak nane
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 2 su bardağı buz (isteğe bağlı)
Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurt ve buz bir blender yardımıyla çekilir. Buzlar parçalanmaya başlayınca nane ve tuz eklenir.
- Pürüzsüz bir kıvam alana dek çekilir. Blenderdan çekilirse daha pürüzsüz oluyor yoksa çırpıcı ile çırpılabilir. Buz taneleri ağza gelinmesi istenmezse buz konulmayabilir. Soğuk olarak servis edilir. Afiyet olsun 🩷
Sıcaklara Serinlik: Naneli Ayran Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






