Semizotu Cacığı (Soğukluk Cacığı)

Semizotu Cacığı (Soğukluk Cacığı) Tanımı İçin Malzemeler

  • Semizotu (ne kadar varsa)
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Semizotunun ölçüsüne bağlı olarak da yoğurt

Semizotu Cacığı (Soğukluk Cacığı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Semizotunu küçük küçük doğrayalım. Sarımsağı da doğrayalım tuzla bir arada güzelce ovalım.
  2. Daha sonra çırptığımız yoğurduğumuzu da ekleyelim, dilerseniz içine buz da koyabilirsiniz.

Afiyet olsun🩷

Semizotu Cacığı (Soğukluk Cacığı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Tavuk Göğsü
Kolay Rulo Pişi
Yumuş Poğaça
Tatlı İsteğini Kesmek İçin Kahve
Pratik Peynirli Börek
Kıvamında Patates Püresi
Hdabla | © 2025 |