Şehriyeli Tavuk Çorbası

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

Tavukları haşlamak için;

  • 4 adet baget
  • 1 litre sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Çorba için;

  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı un
  • 1 adet havuç
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay bardağı karabiber

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerenin içine tavuğumuzu alıp üzerine sıcak su ve tuzu ek edip pişirmeye bırakalım.
  2. Pişen tavuk etini didikleyelim.
  3. Tenceremizin içine sıvı yağı koyalım ,üzerine unu ek edip hafif kavuralım.
  4. Üzerine rendelediğimiz havucu ek edip 1 dakika havucu pişirelim.
  5. Üzerine tavuk suyunu ekleyelim içine didiklediğimiz tavuğu ekleyip kaynamaya bırakalım, üzerine baharatlarını ve tuzunu ek edelim şifa olsun.

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Harika Sebzeli Tavuk Çorbası
Un Helvası Tarifi
Pamuk Gibi Pandispanya
Etli Keşkek
Üç Kişilik Akşam Yemeğim
Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası
Hdabla | © 2025 |