Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası

Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet pancar
  • 1 adet mor soğan
  • 1 adet domates
  • 1 kaç kol maydanoz
  • Yarım narın taneleri
  • 2 adet ceviz içi
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel sebzeler temizlenir, akabinde kesme yahut bıçakla sırayla doğrayalım.
  2. Servis tabağına alıp üzerine tuz nar ekşisi sirke zeytinyağı ekleyip karıştırılır ve salatamız yemeye hasırdır.

Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kaptandan Kavurmalı Patates Yemeği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlü, Çikolatalı Browni Kurabiye (Videolu)
Terbiyeli ,Yeşil Mercimekli Buğday Çorbası
Fırında Biber Dolması
Zeytinyağlı İçbakla Köftesi
Tam Karadeniz Usulü Mısır Ekmeği Yapımı
Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |