Şehriyeli Tarhana Çorbası

Şehriyeli Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 çorba kaşığı tarhana
  • 9 su bardağı su
  • 1 kahve fincanı tel şehriye
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz

Şehriyeli Tarhana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 çorba kaşığı tarhana 2 bardak soğuk su ile çözülür.
  2. Tereyağı ve sıvı yağ içine salça ek edilir ve kavrulur .
  3. Ardından sarımsak eklenir ve üzerine çözülmüş tarhana eklenir.
  4. Ardından 7 bardak sıcak su eklenerek kaynamaya başladıktan sonra şehriye üzerine ek edilir.
  5. Şehriyeler pişene kadar kısık ateşte pişirilir afiyet olsun.

Şehriyeli Tarhana Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Petibör Ekler
Pastane Şekerparesi
Yaprak Hengel
Cipsle Yemek İçin Baharatlı Sos
Pizza Tadında Börek
Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı
Hdabla | © 2024 |