Sebzeli Şehriye Pilavı

Sebzeli Şehriye Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet havuç
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet tavuk bulyon
  • 2 su bardağı su
  • Tuz

Sebzeli Şehriye Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şehriyeyi uygun bir tencereye alalım sıvı yağ ile kavuralım.
  2. Üzerine ufak ufak havuç doğrayalım ekleyelim.
  3. Üzerine bezelye ekleyip bir iki çeşit karıştıralım.
  4. En son su ekleyip kaynamaya bırakalım.
  5. Üzerine tuz ve bulyon ekleyip kısık ateşte pişirelim dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz afiyet olsun 😋😋.

Sebzeli Şehriye Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaban Mersinli Yulaf Lapası
Kakaolu Islak Kurabiye (Videolu)
Havuç Tarator ( Enfes Kolay Pratik)
Makarna Cipsi
Patates Mezesi
Tiramisu
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet