Sebze Mezesi

Sebze Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet kabak
  • 2 adet kapya biber
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Nane
  • Tuz

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • Ceviz

Sebze Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri doğrayıp üzerine az yağ gezdirip karıştıralım.
  2. 200 derece fırında kızartalım.
  3. Yoğurt,nane ve sarımsağı kaşırtırıp sebzelerin üzerine dökelim.
  4. Son olarak üzerine üzerine ocakta ısıttığımız yağlı cevizi serpelim. Afiyet olsun 🥰.

Sebze Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Salata
Fırında Çiftlik Köfte
Enfes Balkabağı Tatlısı
Nevşehir’in Sanayi Pilavı
En Pratiğinden Çikolata Sos
Akşam Menüsü
Hdabla | © 2025 |