Sebze Çorbası

Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pırasa
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 4-5 kol kereviz yaprağı
  • Yarım modül kemiksiz tavuk but
  • 1’er tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Köri

Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri doğrayıp tencereye alın, kâfi ölçü su ekleyin ve hepsi süzgeçten geçirilecek kıvama gelene kadar düzgünce pişirin.
  2. Süzgeçten geçirin (el blender ile yapabilirsiniz, daha pürüzsüz olur lakin doku olmaz).
  3. Baharatları ekleyin. Afiyet olsun.

Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak İrmik Helvası
Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Yaş Haşhaşlı Kurabiye
Peynirli Gül Böreği
Yaş Pasta
Yulaf Tava Böreği
Hdabla | © 2024 |