Sarımsaklı Meze

Sarımsaklı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 baş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • Tuz

Üzeri için;

  • Pulbiber

Sarımsaklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sarımsakları zeytinyağı ile güzelce karamelize ediyoruz.
  2. Soğuduktan sonra derin bir kaba alıp tahin, tuz, kimyon ve yoğurdu ekleyip blender ile eziyoruz.
  3. Hepsi macun üzere olunca sunum tabağına alıp üzerine pulbiber serpiyoruz.

Deneyecek olanlara afiyet olsun 🌼.

Sarımsaklı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabaklı Protein Tabağı (Diyet Akşam Yemeği)
Çilekli Mousse Pasta (İster Dondur İster Pasta Yap) (Videolu)
Brownie Cheesecake (Mandalinalı)
Alman Usulü Makarna Salatası
Tarhana Yapımı
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2025 |