Sarımsaklı Karnabahar

Sarımsaklı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg karnabahar
  • 1 büyük diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • Karabiber
  • Nane
  • Zerdeçal
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı domates püresi
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ

Sarımsaklı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ayıkladığımız karnabaharlar yarım saat sirkeli suya alalım süzelim.
  2. Ardından tenceremize yağ ekleyelim.
  3. Salça, sarımsak rendesi, domates püresi, baharatları ek edelim kavuralım.
  4. Üzerine karnabahar ekleyelim kavuralım .
  5. Tereyağı ekleyip kısık ateşte kapağını kapatalım, orta ara karıştıralım pişmeye bırakalım.
  6. Yumuşayıncaya kadar su eklemiyoruz ,kendi baharında pişecek servis edelim.

Sarımsaklı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Yuvalama
Alman Pastası
Limonlu Çatlak Kurabiye
Aşırı Lezzetli Tarhana Çorbası
Dereotlu Peynirli Rulo Çörek
Keten Tohumlu Unsuz Pizza
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet