Sansebastian Cheesecake

Sansebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 600 gram labne
  • 2 paket krema (400 ml)
  • 1 su bardağı şeker
  • 4 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 çay kaşığı vanilya

Sansebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak labne ve şekeri düzgünce çırpın.
  2. Ardından içerisine kremayı ekleyip karıştırın.
  3. Üzerine her yumurtayı tek tek kırın ve çırpın.
  4. Koku olmaması için yumurtaları tek tek çırpmak kıymetli.
  5. İçerisine unu ve vanilyalı ekleyip yeterlice karıştırın.
  6. 20-22 cm kelepçeli kalıba yağlı kağıt serin ve harcınızı ekleyin.
  7. 190-200 derece evvelden ısıtılmış fırında içerisinde bir kapta su ile 35-40 dk pişirin. (süre fırından fırına değişiklik gösterebilir üzeri kızarana kadar pişirin. ).

Sansebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındıklı Kurabiye
Tepsi Köftesi
Sade Kek
Kakaolu Fındıklı Kurabiye
Az Şekerli Muzlu Lezzet Topları
Fırında Limonlu Kuzu Kaburga
Hdabla | © 2025 |