Sansebastian Cheesecake
Sansebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
- 600 gram labne
- 2 paket krema (400 ml)
- 1 su bardağı şeker
- 4 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı tepeleme un
- 1 çay kaşığı vanilya
Sansebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak labne ve şekeri düzgünce çırpın.
- Ardından içerisine kremayı ekleyip karıştırın.
- Üzerine her yumurtayı tek tek kırın ve çırpın.
- Koku olmaması için yumurtaları tek tek çırpmak kıymetli.
- İçerisine unu ve vanilyalı ekleyip yeterlice karıştırın.
- 20-22 cm kelepçeli kalıba yağlı kağıt serin ve harcınızı ekleyin.
- 190-200 derece evvelden ısıtılmış fırında içerisinde bir kapta su ile 35-40 dk pişirin. (süre fırından fırına değişiklik gösterebilir üzeri kızarana kadar pişirin. ).
Sansebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











