San Sebastian Chesecake

San Sebastian Chesecake Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram labne / 3 paket içim taze peynir
- 2 paket krema
- 1,5 su bardağı şeker
- 6 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı limon
- 1 çimdik tuz
San Sebastian Chesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Labne ve şekeri güzelce çırpın.
- Kremayı ve limonu ekle çırpın.
- Yumurtaları tek tek ekleyin her bir için mikserle süratli modda asgarî 1 dk çırpın.
- 2 yemek kaşığı unu eleyerek 1 dk daha süratli modda çırpın.
- 210 evvelce ısıtılmış fırında 35 dk pişmeye bırakın.
- Üzeri kararınca fırını kapatın fırın soğuyana kadar içerde kalsın.
- Buzdolabında 1 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz.Afiyet olsun.
San Sebastian Chesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







